Seksuologie Praktijk Utrecht

hulp bij seksuele problemen.

Over de seksuoloog

Ik ben in 2001 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit Utrecht. Mijn afstuderen stond volledig in het teken van relaties en seksuologie. De keuze hiervoor is mede ingegeven door mijn passie voor muziek en radiomaken: ik heb naast mijn studie veel werkzaamheden verricht op het gebied van muziek, waaronder het presenteren van een radioprogramma. Binnen de psychologie zijn relaties en seksuologie onderwerpen waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Wellicht dat ik mijn passies: muziek, radiomaken en psychologie in de toekomst kan combineren.

Mijn doctoraalonderzoek was gericht op het onderzoeken van het welbevinden en de relatieattitude van alleenstaanden. Mijn stage liep ik op de polikliniek seksuologie van De Heel Zaans Medisch Centrum en na mijn afstuderen heb ik mijn verdere opleiding in de seksuologische hulpverlening genoten op de afdeling Seksuologie en Psychosomatische Gynaecologie van het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Vanaf 2005 heb ik als seksuoloog en psycholoog bij het RIAGG in Steenwijk en Zwolle gewerkt en daarnaast deed ik behandelingen voor de Praktijk voor Seksuologie in Den Bosch en Tilburg. In 2008 ben ik met mijn eigen praktijk in Utrecht begonnen, naast mijn werkzaamheden voor de polikliniek seksuologie in het UMCG, waar ik nog steeds 1 dag per week met veel plezier werk.

Naast het begeleiden van seksuologen in opleiding en het geven van colleges aan oa studenten geneeskunde, ben ik inmiddels ook verbonden aan het Sense project voor de regio Utrecht. Hierin wordt door de GGD laagdrempelige seksuele hulpverlening aan jongeren geboden (bijvoorbeeld met spreekuren in ROCís). Ik mag de Sense-verpleegkundigen hierin begeleiden.

Telefoon: 030 78 50 267

E-mail: info@seksuologiepraktijkutrecht.nl

De voicemail wordt automatisch verzonden naar info@seksuologiepraktijkutrecht.nl

Home

Seksuele problemen

Routebeschrijving

Tarieven / werkwijze

Over de seksuoloog

Links