Seksuologie Praktijk Utrecht

hulp bij seksuele problemen.

Werkwijze

Een standaard consult duurt 50 minuten. In het eerste gesprek legt u uit wat er aan de hand is en ik zal ik aangeven wat de (verschillende) behandelmogelijkheden zijn. Voor een juiste diagnosestelling zullen we daarna alle aspecten die een rol (kunnen) spelen moeten inventariseren. Als u een relatie heeft is het belangrijk dat uw partner ook bij de gesprekken aanwezig is. Daarom hanteer ik geen verschillende tarieven voor individuele en partner gesprekken. Het is wel goed om te weten dat gezamenlijke gesprekken over het algemeen iets meer tijd kosten en we kunnen eventueel - in overleg - een dubbele afspraak maken. Na de intake zal ik een probleemanalyse maken en op basis daarvan een behandelvoorstel doen. Ik werk nauw samen met artsen en fysiotherapeuten en indien noodzakelijk kan ik u daarheen verwijzen.

Het spreekuur is op  maandag en dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Tarieven per 1 januari 2014:

Behandeling:                 120 euro per consult

 

Vergoeding seksuologische consulten door zorgverzekeraars:

Helaas zijn de vergoedingen voor eerstelijns hulpverlening per 1 januari 2014 uit het basispakket gehaald. Of vergoeding vanuit een aanvullende verzekering mogelijk is, moet u checken bij uw eigen zorgverzekeraar. Daarbij is het goed om aan te geven dat ik geregistreerd “Seksuoloog NVVS” ben (te checken op de website van de NVVS). Dit betekent dat ik na mijn universitaire opleiding tot psycholoog een post-doctorale opleiding tot seksuoloog heb gedaan (in tegenstelling tot een GZ-psycholoog die een andere postdoctorale opleiding heeft gedaan). Ik ben dus géén BIG geregistreerde GZ-psycholoog, maar wel een universitair geschoolde basispsycholoog. Mocht u niet bij mij in de praktijk komen, wil ik u ten zeerste aanbevelen wel een geregistreerde seksuoloog NVVS te bezoeken. Het kan zijn dat uw zorgverzekeraar vraagt om codes.

Mijn persoonlijke AGB-code: 90-040430

De AGB-code van de praktijk: 94-57146

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 30251667

BTW nummer: NL1045.06.878.B01

 

Voor vergeten of te laat afgezegde afspraken (binnen 24 uur) breng ik de gereserveerde tijd bij u in rekening: dit wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

Tarieven en werkwijze

Telefoon: 030 78 50 267

E-mail: info@seksuologiepraktijkutrecht.nl

De voicemail wordt automatisch verzonden naar info@seksuologiepraktijkutrecht.nl

Home

Seksuele problemen

Routebeschrijving

Tarieven / werkwijze

Over de seksuoloog

Links